Apopro
MUMS WITH LOVE BATH TRIO GIFT BOX

MUMS WITH LOVE BATH TRIO GIFT BOX

3 x 250 ml
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '109.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Den perfekte trio, der giver essentielle produkter, der garanter mild og ren nydelse i badet.

Forhøj din badrutine med vores Bath Trio Gaveæske. Dette herlige sæt indeholder vores milde og nærende Shampoo, Conditioner og Shower Gel, der giver dig essentiel pleje til dit hår og krop.

Vores shampoo renser effektivt dit hår, giver det en følelse af fornyet energi og vitalitet. Den medfølgende balsam hjælper med at hydrere og blødgøre dine lokker, fremmer håndterbarhed og en sund glans.

Til en forfriskende og opkvikkende badeoplevelse, renser vores Shower Gel skånsomt din hud og sikrer en nærende og ren fornemmelse uden barske kemikalier.

Skabt med simplicitet og omhu, er vores produkter velegnede til hele familien, herunder dem med sensitiv hud. Omfavn den tryghed, der følger med at vide, at du bruger sikre og pålidelige produkter, der prioriterer din huds sundhed med vores Bath Trio Gaveæske.

Forkæl dig selv eller nogen særlig med denne perfekte kombination af essentielle produkter og forbedr dine badritualer. Produkterne kan anvendes af både babyer, børn og voksne og kan derfor være den perfekte barselsgave.

Indeholder:
- 1 x Shampoo 250 ml
- 1 x Conditioner 250 ml
- 1 x Shower Gel 250 ml