Apopro
Codage Serum No.1 Intense Moisturizing

Codage Serum No.1 Intense Moisturizing

30 ml
Mærke: Codage
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Køb 2 stk. af udvalgt hudpleje og spar 25%. Tilbuddet gælder i perioden 19.02. - 03.03.2024.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '590.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Serum N°1 er en intensiv behandling specielt udviklet til tør hud og hud der i perioder har behov for et ekstra fugttilskud. Den giver et boost af fugt, der øjeblikkeligt gør huden blødere, smidigere og mere modstandsdygtig.

Vegansk og uparfumeret.

Serum N°1 er formuleret og sammensat således, at den øjeblikkeligt giver lindring til en tør hud. Ekstrakt af grøn alge giver 100% mere fugt i huden på blot én time mens Hexapeptid sørger for at transportere og fordele fugten rundt til hudens celler. En genial sammensætning af forskellige molekylestørrelser af plantebasseret Hyaluronsyre holder på fugten på den lange bane og sørger for at dette både sker i dybden og i overfladen af huden.

En række af Aminosyrer, Microalger og Peptider beroliger huden og afhjælper rødme og irritation. Serum N°1 beskytter også effektivt mod de frie radikaler og andre miljømæssige påvirkninger som huden dagligt udsættes for.

Velegnet til

Alle hudtyper, men jo især den tørre hud.

Hovedingredienser

Hyaluronsyre - Hexapeptid - Alger

Dosis og anvendelse

Serum N°1 bruges altid som det sidste produkt (hvis der bruges flere sera), da det grundet Hy+ er store fugtmolekyle der arbejder i overfladen. Også derfor skal den ikke stå alene, da den har brug for en creme at binde sig til, så den kan arbejde og ikke føles klistret på overfladen.

Den kan bruges i hele ansigt og må også gerne bruges omkring øjnene.

Bruges under din dagcreme og/eller natcreme.

Indeholder

INGREDIENTS: AQUA (WATER), GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PSEUDOALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, ERYTHRITOL, SODIUM HYALURONATE, ACETYL TETRAPEPTIDE-15, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, ACETYL HEXAPEPTIDE-37, HOMARINE HCL, PLANKTON EXTRACT, DIAMINOPROPIONOYL TRIPEPTIDE-33, CAPRYLYL GLYCOL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, MANNITOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM CITRATE, METHYLPROPANEDIOL, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.