Apopro
SIGR Face Moist ansigtscreme

SIGR Face Moist ansigtscreme

100 ml
Mærke: SIGR
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Bemærk: begrænset parti til denne pris. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '52.50' | customcurrency}}
{{ 150.00 | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

BEMÆRK! BEGRÆNSET PART TIL DENNE PRIS!

Lindrende ansigtscreme

Face Moist fra SIGR er en lindrende ansigtscreme til mænd, der binder fugten i huden og har en opkvikkende effekt. Ansigtscremen virker anti-inflammatorisk og helende på huden, og huden beskyttes mod irritation og rødme. Huden efterlades med en frisk og velplejet finish. Face Moist er velegnet til alle hudtyper, men virker særligt godt til tør og irriteret hud.

Face Moist er beriget med mandelolie, rig på essentielle fedtsyrer og vitaminer, nærer og lindrer huden samt efterlader den silkeblød og beskyttet, mens olivenolie, der har et højt indhold af antioxidanter, virker anti-inflammatorisk og beskyttende på huden. Ansigtscremen indeholder jojobaolie og Niacinamide (vitamin B3), der beskytter huden mod irritation og bekæmper urenheder, rødme og akne, hvor Pro vitamin B5 og kamille bevarer hudens fugt og virker helende og anti-inflammatorisk Glycerin opretholder hudens fugtbalance, og morgenfrue stimulerer hudens kollagenproduktion for en opstrammende og helende virkning. Face Moist er desuden fri for parabener.
Bekæmpelse af rødme og irritation

Trænger din hud til lindring og beskyttelse, er Face Moist fra SIGR et musthave for dig.

Den skønne ansigtscreme opretholder din huds fugtbalance, mens den bekæmper din huds rødme og irritation.

Dosis og anvendelse

Påfør SIGR Face Moist på afrenset hud i ansigtet og på halsen med lette opadgående strøg. Anvend cremen morgen og aften.

Cremen kan også bruges efter barbering.

Indeholder

Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Cetearyl Olivate, Dimethicone, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sorbitan Olivate, Phenoxyethanol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Niacinamide, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopherol, Butylene Glycol, Parfum, Caramel, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Calendula Officinalis Extract, Chamomilla Recutita Extract, Sodium Hydroxide

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.