Apopro


Udbyderen af testene er Copenhagen Medical A/S og ikke ApoPro.dk

Drive-in Covid-19 test ved Bella Center Copenhagen

Covid-19 test med svar inden for 15 min. Åbent kl. 08:00-20:00 i hverdage og 8.00-20.00 i weekenden.

Copenhagen Medical A/S har åbnet COVID-19 Quicktest Drive-In ved Bella Center i København.

Testen er nu gratis, da Copenhagen Medical A/S har indgået samarbejde med regionerne. 

Testen som benyttes, er på WHO’s liste over test til ’emergency use’, altså i situationer hvor en PCR test ikke er tilgængelig hurtigt nok. Testen skal altså ses som et supplement til det offentlige testtilbud. Testen udføres af sundhedsfagligt personale og foregår via næsepodning.

Bliv testet for Covid-19 på en hurtig og sikker måde.

Praktisk information / sådan foregår det:

Testens godkendelse og sikkerhed

I Sundhedsstyrelsen, Styrelsen for Patientsikkerhed og Lægemiddelstyrelsens vejledning om reglerne for privat udbud af COVID-19 test fremgår det, at de anvendte tests skal være godkendt som medicinsk udstyr til in vitro-diagnostik og være CE-mærkede.

SD Biosensors Antigen (Ag) Test som benyttes ved Bella Center i København, er godkendt som medicinsk udstyr til in vitro-diagnostik og er CE-mærket og opfylder dermed kravene.

Testen er godkendt som medicinsk udstyr med et følsomhedsniveau på 96.52% og et specificitetsniveau på 99.68% i forhold til PCR. Vi minder om at alle Covid-19 test kommer med en risiko for falsk negativt eller falsk positivt. Det offentlige tilbud bruger PCR, der er den sikreste tilgængelige metode.

Hvis du er defineret som nær kontakt i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer eller hvis du har symptomer, så du skal du isolere dig og du skal testes i det offentlige, også selvom du har fået en negativ test i testcenteret.

Med hurtigtesten kan du få hurtigere besked, hvis du er positiv, så du hurtigere kan informere dine nære kontakter og smittekæden hurtigere kan blive brudt.

I henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer er man først nær kontakt og skal først isoleres, når der er en positiv test, det kan derfor være afgørende, at smitten bliver konstateret så tidligt som muligt, så den kan blive stoppet så tidligt som muligt.

Hvis du er nær kontakt, skal du også booke tid til test i det offentlige på coronaprover.dk til følgende test:

Læs mere her.

Har du brug for hjælp?