Apopro
Zendium Classic Tandpasta 2 x 50 ml

Zendium Classic Tandpasta 2 x 50 ml

2 x 50 ml
Mærke: Zendium
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Spar 25% på udvalgt forkælelse til Tand og Mund. Tilbuddene gælder udvalgte produkter fra 29.04 - 12.05.2024 og gælder ikke medicinsk udstyr og produkter mærket med Fast Lav Pris.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '32.95' | customcurrency}}
{{ 43.95 | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Zendium Classic er en patenteret fluortandpasta som giver stærke tænder og sundere tandkød. Zendium tandpastas unikke formel er sammensat af enzymer, colostrum og fluor, og skaber en skånsom, men effektiv tandpleje ved at indeholde de samme naturlige enzymer og proteiner, som allerede findes naturligt i vores spyt til at styrker mundens naturlige forsvar. Ved regelmæssig brug giver Zendium derfor en naturlig beskyttelse af din mund ved at øge de gode bakterier og reducere de dårlige, hvilket bekæmper årsagerne til almindelige mundpleje-problemer såsom karies og tandkødssygdomme. Zendium Classic indeholder et mildt slibemiddel, som skåner tandemaljen, samt Zink til at modvirke dårlig ånde. Zendium Classic indeholder ikke parabener eller SLS (Sodium Lauryl Sulphate) - et skummiddel, der ofte ses i traditionelle tandpastaer, og som er kendt for at ændre smagen umiddelbart efter tandbørstningen. Zendiums milde ingredienser irriterer ikke tandkød eller andet følsomt væv i munden. Zendium Classic er derfor velegnet til personer med de mest sensitive tænder, såsom børn, gravide og personer, som periodisk lider af blister i munden. Ved at arbejde med vores krop snarere end imod den, styrker Zendium kroppens naturlige forsvarssystem ved at hjælpe vores mund til at hjælpe sig selv, selv når den er allermest sårbar, med en skånsom og effektiv tandpleje. Zendium mundplejeprodukter henvender sig til både unge og ældre med et produktsortiment som omfatter tandpasta, tandbørster, tandtråd og mundskyl.

Dosis og Anvendelse

Børn på 6 år og derunder: Anvend en mængde tilsvarende en ært og overvåg børstningen for at minimere indtagelsen. Rådfør dig med tandlægen eller lægen hvis der også indtages fluorid fra andre kilder. Hjælp til med tandbørstingen.

Indeholder

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Steareth-30, Xanthan Gum, Aroma, Carrageenan, Disodium Phosphate, Sodium Fluoride, Amyloglucosidase, Citric Acid, Zinc Gluconate, Sodium Benzoate, Glucose Oxidase, Sodium Saccharin, Potassium Thiocyanate, Lysozyme, Colostrum, Lactoferrin, Lactoperoxidase, CI 77891.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.