Apopro

Skønhed der kommer indefra

Skønhed kommer indefra. Det kan det i hvert fald godt komme til med de rigtige kosttilskud. Der findes mange tilskud, som er udviklet specielt til hud, hår og negle. Her har vi samlet en liste over vores mest populære: 

Kollagen:

Tidens store trend er kollagen i pulverform. Kollagen er en naturlig del af vores hud, og er med til at holde den spændstig og ung at se på. Ved 25-årsalderen begynder kollagenniveauet i huden at falde, og det kan være medvirkende til,  at vi får rynker. Vild Nord er en favorit, og deres kollagentilskud kommer i 7 varianter, som du kan se her. Derudover har vi også kollagentilskud fra Puori, New Nordic og Fitness Pharma

Hud:

Smuuk har lavet en række kosttilskud til huden. Hydrobalance indeholder zink, der hjælper med at vedligeholde en normal hud indefra, og vitamin C, der bidrager til dannelse af kollagen. PureSkin indeholder både vitamin C og vindruekerneekstrakt, der begge beskytter cellerne mod oxidativt stress, samt padderokkeekstrakt og zink, der begge bidrager til at vedligeholde en normal hud.

Hår:

Er du til piller eller vingummi? Vi har et stort udvalg af produkter til håret. I vingummi-kategorien finder du bl.a. Beauty Bear Hair og VitaYummy Hair and Nails. Disse kosttilskud indeholder begge biotin og zink, der bidrager til at vedligeholde et normalt hår. De er formet som vingummibamser og er bløde og lækre at tygge. På den måde bliver det måske lidt sjovere at huske vitaminerne. Hvis du er mere til den traditionelle pille- eller kapselform, kan du prøve de populære produkter fra Hair Lust, som også indeholder biotin og zink..

Negle:

Har dine negle brug for lidt hjælp, kan du f.eks. prøve Beauty Bears neglevitaminer, som indeholder zink og selen, der begge bidrager til normale negle. Produktet kan fås i vingummiform.
Har du brug for hjælp?