Apopro
DermaKnowlogy MD12 High Absorbant Cream

DermaKnowlogy MD12 High Absorbant Cream

200 ml
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Køb udvalgt hudpleje for minimum 249 kr. og spar 25% på udvalgte mærker til hudpleje. Gælder ikke medicinsk udstyr og produkter mærket med Fast Lav Pris og gælder fra d. 08.04. - 21.04.2024.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '159.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

DermaKnowlogy MD12 High Absorbant Cream er en unik fugtighedscreme, som trænger lynhurtigt ind i huden og holder på fugten - længe! Cremen er baseret på gode fugtgivende ingredienser, der giver optimal pleje af tør hud på hele kroppen, og styrker hudens naturlige barriere.

DermaKnowlogy MD12 High Absorbant Cream indeholder 40% fedtstoffer, men absorberes alligevel lynhurtigt af huden. Den kombinerer glycerin, som tiltrækker og binder fugt i huden, med vaseline og paraffinolie, der virker beskyttende, blødgørende og fugtbevarende. Cremen er særligt velegnet til pleje af hænder og fødder, hvor en creme der ikke sætter fedtmærker foretrækkes.

DermaKnowlogy MD12 High Absorbant Cream er Allergy Certified og Astma-Allergi mærket.

Dosis og anvendelse

Brug efter behov på tør og irriteret hud. Fordel cremen på lokale områder eller hele kroppen, og lad den trænge ind i huden. Din hud vil føles fugtet i lang tid, men efter 1-2 min fedter den ikke ved berøring. Påføres ren hud. Kan anvendes af nyfødte, børn og voksne.

Indeholder

Ingredients: Aqua, Glycerin, Petrolatum, PEG-12, Glyceryl Stearate, Pentylene Glycol, Dimethicone, Stearic Acid, Triethanolamine, Paraffinum Liquidum, Phytic Acid.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.