Apopro

LACTOClear Active Creme

LACTOClear Active Creme

50 ml
Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 0,00 kr

Leveres: Tirsdag d. 28.5

Før {{ 349.00 | customcurrency}}
{{ '296.50' | customcurrency}}
Læg i kurv

Fri fragt når du tilmelder dig nyhedsbrev Fri fragt til pakkeshop eller 20,00 kr til døren

Du har opnået fri fragt Fri fragt til pakkeshop eller 20,00 kr til døren

9.7 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Lactoclear Active Cream er en 24-timers fugtighedscreme, der er særligt udviklet til dig, der ønsker at pleje uren hud og bekæmpe bumser.

Cremen indeholder LACTOPAD, som er en probiotisk teknologi, der har til formål på nænsom og målrettet vis synligt at reducere mængden af urenheder og bumser. Mælkesyrebakterieteknologien bekæmper P.acnes bakterien, som skaber grundlag for uren hud og bumser.

Cremen er desuden beriget med Niacinamid (B3 vitamin), som forbedrer hudens elasticitet og giver en mere ensartet hudtone, samt fugtgivende Squalane og Glycerin, som trænger nemt ind i den udfordrede hud.

Cremen tilfører næring til huden og sørger for at genskabe en naturlig balance, så huden ikke føles irriteret og samtidig efterlades fugtmættet og velplejet.

Anvendelse:

Anvend Lactoclear Active Cream hver morgen og aften. Cremen er drøj i brug, derfor er 1 - 1½ pump rigeligt. Der er til ca. 2 måneder i flasken.

Massér blidt cremen ind i huden og lad den trænge ind for bedst mulige effekt.

Lactoclear er en mild og skånsom hudplejeserie, der har til formål at pleje og bekæmpe uren hud og akne hos både teenagere og voksne.

Indholdsstoffer:

Aqua/Water, Dipropylene Glycol, Cyclohexasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Niacinamide, Neopentyl Glycol Dicaprate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cetearyl Olivate, Squalane, Glycerin, Beeswax, Enterococcus Faecalis Ferment, Sorbitan Olivate, Maltodextrin, Glyceryl Stearate SE, Betaine, Orbignya Oleifera Seed Oil, 1,2-Hexanediol, Chlorphenesin, Dimethiconol, Carbomer, Tromethamine, Trehalose, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Citrus Unshiu Peel Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Ethylhexylglycerin

Klassificeres som

Produktet er et kosmetisk produkt

Måske søger du: