Apopro
Ecooking Lermaske

Ecooking Lermaske

100 ml
Mærke: ecooking
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '239.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Lermaske er en opfriskende maske, der er skabt med det formål at rense og opfriske din hud samtidig med, at den minimerer dine porer og reducerer ujævnheder og uren hud. Det er en kombination af Iris-ekstrakt, zinksalt og A-vitamin, som tilsammen skaber effekten i Ecookings Lermaske. De aktive ingredienser virker både behandlende og forebyggende.

Masken indeholder et aktiv af Pseudomonas Altermonas, som er udvundet af mudder fra Antarktis. Det reducerer mængden af sebumproduktionen i talgkirtlerne, der gør, at huden bliver fedtet og skinnende. Masken modvirker nænsomt irritation og dulmer rødme, så din hud føles rar og beroliget.

Indeholder derudover A-vitamin, der øger regenerationen af cellerne i huden.

Anvendelse:

Brug Lermasken 1-3 gange om ugen alt efter behov. Rens din hud og fordel masken på tør hud i et jævnt lag i hele ansigtet. Brug evt. Ecooking Pensel til at påføre masken. Undgå at få produktet for tæt på øjnene. Du kan også sagtens bruge Lermasken på hals, ryg og decolleté, hvis du har tendens til urenheder her. Lad masken virke, indtil den er helt størknet, og fjern med lunkent vand. Giv din hud fugt og pleje efter brug, gerne med serum og dag- eller natcreme.

Indeholder:

Illite**, Aloe Barbadensis Leaf Water*, Kaolin**, Cucumis Sativus Fruit Water*, Glycerin**, Montmorillonite**, Aqua**, Propanediol**, Pseudoalteromonas Ferment Extract**, Phenoxyethanol, Alcohol, Iris Florentina Root Extract**, Caprylyl Glycol, Citric Acid**, Retinyl Palmitate**, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Zinc Sulfate.
* = organic · ** = natural

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.