Apopro

Bæredygtighed hos ApoPro 

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde dig de bedste mærker, men det er også vigtigt for os, at vi kan stå inde for disse mærkers påvirkning på miljøet.

Derfor udvælger vi nøje vores samarbejdspartnere og sikrer os, at deres værdier stemmer overens med vores egne. På den måde kan du altid finde mærker og produkter, som passer til hele din familie. 

I vores sortiment finder du mærker, som bl.a. bærer Svanemærket, AllergyCertified, Den blå krans, Ecocert og Vegan. Det er bl.a. mærker som Meraki, Apotekets, Rudolph Care og Olivy

Læs om de forskellige certificeringers betydninger her:

Svanemærket: Det officielle nordiske miljømærke. Mærket betyder, at produktet opfylder skrappe kemikalie- og miljøkrav.

AllergyCertified: Produkter mærket med AllergyCertified indeholder ikke allergifremkaldende, kræftfremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer. Derudover skal produktet være parfumefrit. 

Den blå krans/Asthma-Allergy Nordic: Betyder en grundig vurdering af indholdsstoffer. Denne certificering skal du kigge efter, hvis du har hudallergi, eller hvis du ønsker at nedsætte risikoen for at få det. 

Ecocert: Certificering af økologiske kosmetiske produkter. Betyder at ingredienserne er dyrket på en måde, som skåner miljøet. 

Vegan: Produktet indeholder ikke animalske ingredienser, og det ikke er testet på dyr. 

I alt har vi på nuværende tidspunkt mere end 400 bæredygtige produkter og flere kommer løbende til. Og vi har gjort det nemt for jer at foretage det samvittighedsfulde valg med vores nemme filtrering.  

 

Har du brug for hjælp?