Apopro
Advantage Vet. til kat

Advantage Vet. til kat

1,6 ml Kutanopløsning
Aktive stoffer: Imidacloprid 100 mg/ml - Se andre lægemidler med samme aktive indholdsstof.
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Uddrag af produktresumé

Produktinformation

Advantage Vet., kutanopløsning til katte under 4 kg og til katte på 4 kg og derover (Bayer Animal Health GmbH).

Anvendelse:

Til forebyggelse og behandling af loppeangreb til katte. En behandling forebygger yderligere loppeangreb i 3-4 uger. Anvendes også ved loppebetinget allergisk reaktion, hvor diagnosen er stillet af dyrlægen. Kun til udvortes brug (på huden)

Dosering:

Kat under 4 kg: 1 pipette på 0,4 ml påføres på huden. Genbehandling kan imidlertid blive nødvendig tidligere end 4 uger afhængig af forekomsten af lopper i omgivelserne. Der må dog ikke genbehandles oftere end 1 gang om ugen. Kat på 4 kg og derover: 1 pipette på 0,8 ml påføres på huden. Genbehandling kan imidlertid blive nødvendig tidligere end 4 uger afhængig af forekomsten af lopper i omgivelserne. Der må dog ikke genbehandles oftere end 1 gang om ugen. Brugsanvisning: Tag en pipette ud af pakningen. Hold pipetten opret og drej og træk hætten af. Vend hætten og sæt den på pipetten. Drej rundt og træk hætten af igen for derved at bryde forseglingen. Del kattens pels i nakkeregionen ved kraniets start, så huden bliver synlig. Placér spidsen af pipetten på huden og tryk fast adskillige gange for at tømme indholdet ud direkte på huden. Præparatet smager bittert og spytsekretion kan lejlighedsvist forekomme, hvis katten slikker på applikationsstedet umiddelbart efter behandling. Dette er ikke tegn på forgiftning og forsvinder indenfor nogle minutter uden behandling. Korrekt applikation i nakkeregionen ved kraniets start minimerer kattens mulighed for at slikke præparatet i sig. Anvend kun præparatet på uskadt hud. Lad ikke dyr, der lige er behandlet, slikke på hinanden.

Advarsler og forsigtighedsregler:

Bør ikke anvendes i tilfælde af overfølsomhed over for det aktive stof (imidacloprid) eller over for et eller flere af hjælpestofferne (butylhydroxytoluen). Diende killinger under 8 uger behandles ikke. Det er vigtigt at sikre sig at præparatet appliceres på et område, hvor dyret ikke kan slikke det af og at sikre, at dyr ikke slikker hinanden efter behandlingen. Ethvert halsbånd skal fjernes inden påføring af produktet. Inden halsbåndet sættes på igen, skal det behandlede område vurderes visuelt for at sikre, at det er tørt. Præparatet kan forårsage irritation af slimhinder, hud og øjne. Derfor bør kontakt med mund, hud og øjne undgås. Personer med kendt overfølsomhed over for imidacloprid bør undgå kontakt med præparatet. Undgå at få pipettens indhold på fingrene. Hvis dette sker, bør hænderne vaskes med sæbe og vand. Hvis præparatet ved et uheld kommer i øjnene, skal der skylles omhyggeligt med vand. Vask hænderne efter brug. Behandlede dyr bør omgås med forsigtighed indtil påføringsstedet er tørt (gælder især børn). Dette kan f.eks. sikres ved at behandle dyrene om aftenen. Undgå at ryge, drikke eller spise under påføringen.

Drægtighed, diegivning:

Kan anvendes.

Overdosering:

Risikoen for at iagttage bivirkninger kan imidlertid stige ved overdosering, så dyr bør altid behandles med den korrekte pipettestørrelse i henhold til deres legemsvægt.

Bivirkninger:

Meget sjældne bivirkninger (forekommer hos færre end 1 ud af 10.000 dyr): Hudreaktioner så som hårtab, rødmen, kløen og sår. Nervøsitet, forøget spytproduktion og nervøse tegn så som kluntede, ukoordinerede bevægelse samt balanceproblemer og depression. Oral indtagelse kan resultere i opkastning og diarré.

Pakningsstørrelser:

Pakninger med 1, 2, 3, 4 eller 6 enkeltdosis-pipetter a 0,4/0,8 ml (40mg/80mg imidacloprid). Produktinformation: Dette er uddrag fra produktresume - komplet produktresume findes på www.produktresume.dk Dagsaktuel pris: www.apopro.dk.

Sidst opdateret d. 22/06-2023.

Læs mere

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '179.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Til forebyggelse og behandling af loppeangreb på katte under 4 kg og katte på 4 kg og derover. En behandling forebygger yderligere loppeangreb i 3-4 uger. Anvendes også ved loppebetinget allergisk reaktion, hvor diagnosen er stillet af en dyrlæge.

I pakningerne med medicin findes en vejledning, som du altid bør læse grundigt, inden du anvender medicinen. Hvis du er i tvivl om du må bruge medicinen på din kat eller ilder, bør du kontakte din dyrlæge.

Dosering:

  • Den anbefalede dosis er:
    • Kat under 4 kg:
      • 1 pipette på 0,4 ml påføres på huden.
    • Kat på 4 kg og derover:
      • 1 pipette på 0,8 ml påføres på huden.
    • Genbehandling kan imidlertid blive nødvendig tidligere end 4 uger afhængig af forekomsten af lopper i omgivelserne. Der må dog ikke genbehandles oftere end 1 gang om ugen.

Advarsler og forsigtighedsregler:

  • Kun til udvortes brug (på huden)
  • Brugsanvisning:
    • Tag en pipette ud af pakningen. Hold pipetten opret, drej og træk hætten af. Vend hætten og sæt den på pipetten. Drej rundt og træk hætten af igen for derved at bryde forseglingen.
    • Del kattens pels i nakkeregionen ved kraniets start, så huden bliver synlig. Placér spidsen af pipetten på huden og tryk fast adskillige gange for at tømme indholdet ud direkte på huden.
    • Præparatet smager bittert og spytsekretion kan lejlighedsvist forekomme, hvis katten slikker på applikationsstedet umiddelbart efter behandling. Dette er ikke tegn på forgiftning og forsvinder indenfor nogle minutter uden behandling. Korrekt applikation i nakkeregionen ved kraniets start minimere katens mulighed for at slikke præparatet i sig.
    • Anvend kun præparatet på uskadt hud. Lad ikke dyr, der lige er behandlet, slikke på hinanden.
  • De vigtigste advarsler og forholdsregler som du skal være opmærksom på er nævnt her.
    • Diende killinger under 8 uger behandles ikke.
    • Bør ikke anvendes i tilfælde af overfølsomhed over for det aktive stof eller over for et eller flere af hjælpestofferne.
    • Undgå at præparatet kommer i kontakt med dyrets øjne. Andre dyr i samme husholdning bør også behandles med et passende præparat.
    • Ethvert halsbånd skal fjernes inden påføring af produktet. Inden halsbåndet sættes på igen, skal det behandlede område vurderes visuelt for at sikre, at det er tørt.
    • Præparatet kan forårsage irritation af slimhinder, hud og øjne. Derfor bør kontakt med mund, hud og øjne undgås. Personer med kendt overfølsomhed over for imidacloprid bør undgå kontakt med præparatet. Undgå at få pipettens indhold på fingrene. Hvis dette sker, bør hænderne vaskes med sæbe og vand. Hvis præparatet ved et uheld kommer i øjnene, skal der skylles omhyggeligt med vand. Vask hænderne efter brug. Behandlede dyr bør omgås med forsigtighed indtil påføringsstedet er tørt (gælder især børn). Dette kan f. eks. sikres ved at behandle dyrene om aftenen.
    • Undgå at ryge, drikke eller spise under påføringen.
  • Drægtighed, diegivning:
    • Kan anvendes.
  • Overdosering:
    • Risikoen for at iagttage bivirkninger kan imidlertid stige ved overdosering, så dyr bør altid behandles med den korrekte pipettestørrelse i henhold til deres legemsvægt.
  • Mulige bivirkninger:
    • Meget sjældne bivirkninger (forekommer hos færre end 1 ud af 10.000 dyr): Hudreaktioner så som hårtab, rødmen, kløen og sår. Nervøsitet, forøget spytproduktion og nervøse tegn så som kluntede, ukoordinerede bevægelse samt balanceproblemer og depression. Oral indtagelse kan resultere i opkastning og diarré.
  • Opbevaring:
    • Opbevares utilgængeligt for børn.
    • Dette veterinærlægemiddel kræver ingen særlige forholdsregler vedrørende opbevaringen.
    • Må ikke opbevares sammen med nærings- og nydelsesmidler samt foderstoffer.
    • Brug ikke dette veterinærlægemiddel efter den udløbsdato, der står på den ydre karton efter EXP. Udløbsdatoen refererer til den sidste dag i den pågældende måned.
    • Spørg på apoteket, hvordan du skal bortskaffe medicinrester. Af hensyn til miljøet må du ikke smide medicinrester i afløbet, toilettet eller skraldespanden.

Sidst opdateret d. 22/06-2023.

Måske søger du: